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Triciclo

Direición: C/ Santa María, 28 - Madrid
Teléfonu:  910 244 798



Recomendaciones: Alcachofes rellenes de xamón y foie.


Web: http://www.eltriciclo.es/
Facebook: https://www.facebook.com/Restaurante-Triciclo
Twitter: [@triciclomadrid]: https://twitter.com/triciclomadrid
Instagram: [@triciclorestaurante]: http://instagram.com/triciclorestaurante


Calidá: 4/5
Preciu: 44€


Comentarios: Teníamos per bones referencies del Triciclo, y cumplió dafechu.

Asitiáu en plenu barriu de Lletres, nuna zona mui guapa pa pasiar, tomase daqué y perdese peles sos cais, Triciclo acabónos de convencer cuando comprobemos qu'ún de los socios y cocineros -Javier Goya-, tuvo trabayando en casa Marcial. El so apueste por una cocina cuidada a un preciu algamadizu ta siendo tou un ésitu en Madrid, yá'l llocal suel tener llista d'espera.

Consiguimos mesa pa comer un sábadu. Lo primeru que llama l'atención ye la estética. Tipu Vintage (que tan de moda ta agora, vais ver cuando se pase ...), combina lladriyu y madera per igual. Según entres una zona de barra, pa abrir a dellos espacios llenos de meses de distintos tamaños por distintos pasiellos.

La nuesa mesa ta a la fin del tou, y ye una gociada ver cómo s'entemecen distintos ambientes nel mesmu llocal. Dende zones pa grupos más íntimes, hasta salones más abiertos. Taba dafechu llenu, pero a pesar d'ello, comimos perbién atendíos y seles.



Ufierten en carta 3 tipos de cocina, Del Mercado a Triciclo, productos frescos al natural, ensin apenes pasar pola cocina; Un Paseo en Triciclo, con cocina perdominantemente española con un toque creativu; y Un Viaje en Triciclo, con amiestos de cocina de distintes cocines del mundu.

Daqué que nos gustó ENFORMA ye qu'en tolos sos platos ufierten la opción de Ración, 1/2 Ración y 1/3 Ración; lo que da opción a probar munches más coses ensin que la comida se vaya de preciu.

Daqué que nun nos gustó NADA foi que, una vegada revisada la carta y escoyíos los platos, cuando nos vinieron a tomar nota, cantáronnos los platos qu'hai fora de carta, polo que tuvimos qu'avisar a la camarera que viniera nun ratu pa volver replantegar tou lo que queríamos. Sería muncho meyor que nos avisaren de los platos fora de carta cuando nos les traen a la mesa.

Como fuera del local faía un calor infernal, namás sentanos traxéronnos una jarra d'agua bien fría por que nos hidratáramos. Detallazu.


Como aperitivu mientres decidíamos, traxéronnos unos Nachos con una emulsión de Yerbes con un toque cítricu.


Tamién nos traen de aperitivu un Bonitu con Salmorexu pa tomar d'un bocáu. Mui ricu.


Tráyennos a escoyer pan de trigu o centenu. Dambos mui ricos.


Pidimos 1/3 de Focaccia de Verdures al Fueu, burrata, cecina casera y pesto coloráu. La midida de 1/3 ye perfeuta pa tomar d'un taragañu. Yá'l taragañu taba mui ricu, frescu y con contrastes.


1/2 de Tataki d'Atún Coloráu, fora de carta. Con una ensalada de Mangu. Toque cítricu con abondo sabor a yerbabona. Pero'l tataki, buenísimo.


1/2 de Chipirones y Ali, tamién fora de carta. Los fideos vienen nel mueyu del chipirón, pero cruxentes, como base a los chipirones. Auténticu preste de combinación de testures y sabores.


Encantónos.


1/2 La Palomba Tocat, tamién fora de carta. Con cogordes y quinoa. Camudáronnos los platos y la verdá ye qu'agradecímoslo pa poder esfrutar del platu. La palomba ta mui suave, y cola quinoa y les cogordes, ta xenial. Platazu.


Casi sonando la bocina, bien llenos, animámonos a probar un postre compartíu. Equí nótase la influencia asturiana con arroz con lleche o tarta de quesu azul na carta. Pero decidimos por una Torrexa con Xeláu d'Almendra. Mui rica.


Col café tráyennos unos Bombones Caseros, tamién mui ricos.


Pa beber, amás de l'agua, pidimos un Bourgogne Chardonnay Thierry et Pascale Matrot 2014, vinu que nos prestó enforma, a 21€ na carta. Meyora cuando baxa un pocu de temperatura y cuando alienda un pocu. Foi xenial con tolos palos de la comida. Frescu, con toque a fruta y aguanta bien na boca.


Pagamos por tou 88,50€.

Quiciabes una tapa menos sería perfeuta pa poder esfrutar a gustu de los postres. Pero salimos encantaos del Triciclo. Sitiu pa repetir. 


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